HEPPALEIRIT

Matalan kynnyksen leirit Annan Tallilla! Meillä järjestettävillä heppaleireillä pääsee tutustumaan hevosharrastuksen pehmeään arvomaailmaan ja lempeään puuhasteluun hevosten kanssa. Leiri pitää sisällään hevosten käsittelyä, hoitamista, maastakäsittelyä, hengailua, teoriaa, retkiä, hevosten varustamista ja ratsastusta sekä kärryajelua/rekiajelua. Leiripäivän sisältöä voidaan muokata porukan mukaan ja toiveita kuunnellaan. Ilmapiiri on rento ja vapaa. 

Leirit on tarkoitettu kaiken tasoisille, niin aloittelijoille kuin kokeneemmille, jokainen voi harrastaa tasonsa mukaan. 

Kaikki leirillä toimivat hevoset ovat tottuneet lapsiin ja ovat erittäin soveltuvia toimintaan.

Leirejä järjestetään päiväleireinä kaikille yli 7-vuotiaille lapsille. 

Yöleireissä alaikäraja 8v.

Leirejä on mahdollista varata myös 5-6 hengen valmiille porukalle.

Leiripäiviin sisältyy herkullinen kotitekoinen lämmin ruoka, runsas välipala ja herkutteluhetki. 

Kesäaikaan perinteinen päiväleiri ALKAA KLO 10 ja PÄÄTTYY KLO 17.30

Yöleiri alkaa klo 11 ja päättyy klo 17. 

Päiväleirille säänmukainen varustus ja vaihtovaatteet, tarvittaessa aurinkorasva, allergialääkkeet ym muut henkilökohtaiset tarpeet.  Yöleirille edellämainittujen lisäksi riittävästi vaatetta, uimapuku, liinavaatteet (tai makupussi ja tyynynliina) , pyyheliina ja hygieniatarpeet, muuten täysiylläpito leireillä.

Kysy lisää!

Kiitos kaikille 2023 leireille osallistuneille. Varaukset puhelimitse viestillä/whatsapissa, tai alla olevalla ilmottautumislomakkeella. 

Alaikäisten varaukset huoltajalta.

Anna Pitkänen 0449733346 

Puhelinvarauksessa kerro leiriläisen nimi, ikä sekä mahdolliset allergiat ja laskun maksajan tiedot. 

Varausmaksu on puolet leirin hinnasta. Varausmaksua ei palauteta mikäli leirille tuleminen estyy. Kun olet ilmottautunut leirille, saat maksutiedot.

Valitse leiri

Vakuutukset

Asiakkaillamme olisi hyvä olla oma voimassaoleva tapaturmavakuutus, joka kattaa hevosharrastuksen. Vakuutus on asiakkaan/asiakkaan huoltajan vastuulla. 

Kypärä

Toivomme, että jokaiselta löytyy VG1 standardin mukainen kypärä. Se kestää mikäli hevonen kaatuu tai astuu kypärän päälle. Tarvittaessa meiltä saa lainata kypärää, jos oma kypärä ei ole nykystandardien mukainen. Ratsastuskypärä on tärkein ratsastajan varuste. Hyvin istuva turvakypärä onkin ratsastusharrastuksen alkaessa ensimmäinen hankinta. Kypärää tulee käsitellä huolellisesti. Jos kypärä tipahtaa kädestä lattialle, voi siihen tulla ulospäin näkymättömiä heikentymiä jolloin kypärä ei enää suojaa tositarpeen tullen. Jotta ratsastuskypärä on turvallinen, sen tulee istua päähän hyvin ja hihnat tulee säätää itselle juuri sopivaksi.

Hanskat

Hyvin istuvat ja käyttöön sopivat hanskat lisäävät turvallisuutta. Ratsastushanskat lämmittävät ja suojaavat käsiä, sekä parantavat pitoa.

Meillä hanskat tulee olla kädessä taluttaessa ja suositeltavaa käyttää myös ratsastaessa.

Kengät 

Ratsastuskengissä tärkeintä on turvallisuus. Kaikissa ratsastukseen käytetyissä kengissä tulisi olla kanta, jotta jalka ei luiskahda jalustimen läpi. Perinteinen ratsastuskenkä on lyhytvartinen ja hyvin nilkkaa tukeva.

Housut

Toivomme, että myös kesähelteellä hevosten kanssa pidettäisiin pitkälahkeisia housuja, jotta vältymme turhilta nirhaumilta ja haavereilta. Ratsastaessa jalan iho jää helposti jalustinhihnan ja satulan väliin.