MUUT ELÄIMET

Risteytyspupu 

"PAMSE" 

Syntynyt huhtikuussa 2018

Pamse on isohko poikapupu, joka on hiukan arka. Usein uteliaisuus voittaa ja sitten kun hän tuntee olonsa turvalliseksi, se viihtyy siliteltävänä. Pamse ei siedä muita poikapupuja omalla tontillaan. Pamse oppii nopeasti uutta ja tykkää koulutustuokioista. 


Italianvinttikoira

Kurnous Chandra

"VALMA"  9V

Valma on koko perheen silmäterä. Valma rakastaa omia ihmisiään ylikaiken. Vieraita kohtaan se on rodulle tyypillisesti varautunut ja on oppinut vamhemmiten haukkumaan ja "vahtimaan". Valma on äärimmäisen kiltti ja kun hänen suosioon pääsee niin se hyppii riemusta kiljuen kun näkee jälleen, ja ottaa kaiken huomion avosylin vastaan. Valma rakastaa kääriytyä pehmeään paikkaan ja peitellä itsensä peittojen alle. Iltaisin Valma peitellään omaan petiin. 

Suomenlammas

Annie 1v

Annie on aivan ihana persoona, niin herttainen ja varovainen. Tullessaan se oli arka, mutta on rohkaistunut paljon ja rakastaa ihmisiä.Suomenlammas

Kerttu 1v

Kerttu on rohkea ja tomera uuhi. Se pomppii paikallaan innosta kun tietää että jotain kivaa tapahtuu (mm.saa herkkurehua) ja on aina ensimmäisenä paikalla kaikkialla. Risteytys oinas

Valo 1v

Valo on sellainen omantienkulkija. Saattaa poistua lauman luota ja käydä yksin tutkimassa ympäristöä. Kiltti ja äärettömän suloinen tyyppi. 

Risteytys uuhi

Mansikka 1v

Mansikka on viriili pikkutyttö joka menee sielä missä lapset. Ympäristöstään kiinnostunut, rohkea lammas. 

Risteytys oinas

Pitaya 2v

Pitaya on meillä vuokrapaikalla, eli se ei ole meidän oma. Kulkee aina menossa mukana siinä missä muutkin lampaat. Pitaya on reipas ja kiltti poika, joka taitaa olla porukan pää.