FLEX HOOF BOOTSIEN SOVITUS JA JÄLLEENMYYNTI

Toimin Etelä-Pohjanmaan alueella Flex Hoof Bootsien jälleenmyyjänä ja sovittajana. Flex Hoof Boots on innovatiivinen, Suomessa suunniteltu ja valmistettu bootsi kengättömälle hevoselle. 


Sovituspalvelun hinta on 20e +0,50e/km. Vuolun yhteydessä ilmainen. 

Koska virallisesti Suomalaisen Flex Hoof Bootsien jälleenmyyjän kotisivuilla on hyvä ja selkeä kirjoitus, niin kopioin sen tähän alle luettavaksi:

Tässä linkki:

https://www.eponabalance.fi/


Kengättömyys

Kengättömyys mahdollistaa kavion luonnollisen toiminnan. Hevosen kavio on rakenteeltaan joustavaa ja liikkuvaa, ja jokaisella askeleella kavion liike edesauttaa jalan aineenvaihduntaa ja verenkiertoa ja siten pienentää turvotuksen mahdollisuutta. Kengätön, joustava kavio toimii myös iskunvaimentimena ja vähentää jalan niveliin kohdistuvaa tärähdysenergiaa verrattuna rautakenkää käyttävään hevoseen. Kengättömällä kaviolla hevonen myöskin tuntee paremmin maanpinnan muodot ja voi liikkua varmajalkaisemmin maastossa.

Miksi bootseja käytetään?

Flex Hoof Bootseilla on helppoa antaa tarvittaessa lisäsuojaa kengättömälle hevoselle esimerkiksi siirryttäessä rautakengistä kengättömyyteen, liikkuessa kivisillä tai kovapohjaisilla alustoilla, tai milloin vain kun hevosen kaviot täytyy suojata liialliselta kulumiselta. Talvea varten bootsit voi nastoittaa liukastumisen ehkäisemiseksi.

Miksi valita Flex Hoof Boots?

Flex Hoof Bootsit ovat kestävät ja helpot käyttää. Bootsit on valmistettu termoplastisesta uretaanista (TPU), joka on joustavaa, helppo pitää puhtaana ja kuivuu nopeasti. Irrotettavat neopreenipehmusteet tuovat lisämukavuutta ja ehkäisevät hiertymiä

Bootsien kehitystyö pohjautuu yli kymmenen vuoden kokemukseen kavion toiminnasta, kengättömyydestä ja useista erilaisista bootsimalleista, tavoitteena luoda mahdollisimman helppokäyttöinen ja toimiva bootsi, joka on myös vastuullisesti ja ympäristöystävällisesti valmistettu.